Turåret 2017 – Takk for turen!

Turåret 2017 går mot slutten og vi beveger oss snart over i ett nytt år. Turåret har vært innholdsrikt og når jeg ser tilbake ser jeg at det har vært flest turer vinterstid. Hvem skulle tro det for bare få år siden. Neste år håper jeg på en fin balanse med turer hver eneste måned.

Tusen takk til alle som har bidratt til et topp turår. Noen turer har gått alene, noen med gode turvenner og mange fine turer med familien. 

2017 har virkelig vært det store vintertur-året for min del. Det startet med en flott tur i Gausdal Vestfjell i Januar, en litt tøff isfisketur til Luftsjå i Februar og i Mars ble en liten turdrøm gjennomført da jeg gikk «Hardangervidda på langs» fra Finse til Røldal. En virkelig fin «langtur» som bød på utfordringer og mange flotte turopplevelser! I slutten av April var jeg tilbake på Hardangervidda for en siste skitur. Det ble en helt fantastisk kosetur i uvirkelig bra vær.
Utover våren og sommeren ble det mange små turer med turvenner og familie før jeg fikk en skikkelig fjelltur igjen til Hardangervidda i slutten av Juli. Utover høsten har det vært litt mye jobb og litt lite lengre turer, men noen småturer har det blitt og høydepunktet kom første helgen i Desember med enn skikkelig fin nærtur til Raje på Skrim. Når dette skrives runder vi av turåret på hytta. Ikke så værst det heller!

Godt nytt år!

Spørsmål eller kommentarer til innlegget?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.