#nattinaturen 2. September – Er du med?

Lørdag 2. September sparkes friluftslivets uke i gang med #nattinaturen. En lavterskel «aksjon» for å få flere til å oppdage gledene med friluftsliv. #nattinaturen ble første gang arrangert i 2015 og har allerede blitt en fin tradisjon jeg har sansen for. Slå opp telt i hagen, ta en tur ut på øya, en liten fjelltopp, det nærmeste skogsvannet ditt eller sov på terrassen. Vanskelighetsgraden bestemmer du selv ut fra egen erfaring og ønske.
Det viktigste er å komme seg ut og ta gjerne med deg noen som ikke har så mye erfaring.

Emma tar en lur i skyggen fra teltet, tidligere i sommer

Jeg tar med meg samboer, bikkje og to små barn på telttur denne helgen og håper mange andre gjør det samme! 🙂 
Husk at du klarer deg med lite utstyr for en natt i nærmarka. Bruk det utstyret dere har og litt enkel god mat så kan jeg nesten garantere en fin opplevelse!

Nærtur kan gi minst like store opplevelser som de langreiste turene. Særlig for barna. God tur!

Les også:

Kort helgetur på Skrim med Tintin Fredag 9. September hadde jeg tatt meg fri for å dra på tur alene. Bare Tintin og jeg på en skikkelig kosetur. Eneste plan var å gå noen kilometer for...
Sesongens siste Skitur – Rundtur fra Dyranut... Denne vinteren har vært det store "gjennombruddet" for min del når det gjelder friluftsliv på fjellet vinterstid. På siste tur i Februar ble jeg og To...
Årets første tur – Drømmehelg i Gausdal Vest... På grunn av lite snø på min kant av landet måtte jeg utvide søkeområdet for å finne egnet sted for årets første pulktur. Kriteriene var nok snø og mul...
Fem herlige dager i Vestfolds villmark Kan Vestfolds skoger by på noe av den samme magien man finner i mer kjente, sagnomsuste områder som Trillemarka og Femundsmarka? Døm selv, men vi er i...

Spørsmål eller kommentarer til innlegget?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.