#nattinaturen 2. September – Er du med?

Lørdag 2. September sparkes friluftslivets uke i gang med #nattinaturen. En lavterskel «aksjon» for å få flere til å oppdage gledene med friluftsliv. #nattinaturen ble første gang arrangert i 2015 og har allerede blitt en fin tradisjon jeg har sansen for. Slå opp telt i hagen, ta en tur ut på øya, en liten fjelltopp, det nærmeste skogsvannet ditt eller sov på terrassen. Vanskelighetsgraden bestemmer du selv ut fra egen erfaring og ønske.
Det viktigste er å komme seg ut og ta gjerne med deg noen som ikke har så mye erfaring.

Emma tar en lur i skyggen fra teltet, tidligere i sommer

Jeg tar med meg samboer, bikkje og to små barn på telttur denne helgen og håper mange andre gjør det samme! 🙂 
Husk at du klarer deg med lite utstyr for en natt i nærmarka. Bruk det utstyret dere har og litt enkel god mat så kan jeg nesten garantere en fin opplevelse!

Nærtur kan gi minst like store opplevelser som de langreiste turene. Særlig for barna. God tur!

Les også:

Isfisketur på Skrim – helt uten isfiske Fredag var jeg klar for tur igjen. Alene denne gangen. Jeg hadde i utgangspunktet sett meg ut et litt spennende område i "høyden" på grensa mellom Ves...
Telttur på Skrim med Tor-Erik og barna Lørdag morgen var Maren våken 0630. Klar for telttur! Vi drøyet en time til, men før 0900 var i bilen på vei til Svarstad for å plukke opp Tor-Erik og...
Sesongens siste Skitur – Rundtur fra Dyranut... Denne vinteren har vært det store "gjennombruddet" for min del når det gjelder friluftsliv på fjellet vinterstid. På siste tur i Februar ble jeg og To...
Tur til Fjellsetertjernet på Skrim Lørdag 27. Juni reiste jeg og Tor-Erik til Skrim for en liten kosetur med barna. Været var godt og vi hadde planlagt å komme oss til Fjellsetertjernet...

Spørsmål eller kommentarer til innlegget?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.