#nattinaturen 2. September – Er du med?

Lørdag 2. September sparkes friluftslivets uke i gang med #nattinaturen. En lavterskel «aksjon» for å få flere til å oppdage gledene med friluftsliv. #nattinaturen ble første gang arrangert i 2015 og har allerede blitt en fin tradisjon jeg har sansen for. Slå opp telt i hagen, ta en tur ut på øya, en liten fjelltopp, det nærmeste skogsvannet ditt eller sov på terrassen. Vanskelighetsgraden bestemmer du selv ut fra egen erfaring og ønske.
Det viktigste er å komme seg ut og ta gjerne med deg noen som ikke har så mye erfaring.

Emma tar en lur i skyggen fra teltet, tidligere i sommer

Jeg tar med meg samboer, bikkje og to små barn på telttur denne helgen og håper mange andre gjør det samme! 🙂 
Husk at du klarer deg med lite utstyr for en natt i nærmarka. Bruk det utstyret dere har og litt enkel god mat så kan jeg nesten garantere en fin opplevelse!

Nærtur kan gi minst like store opplevelser som de langreiste turene. Særlig for barna. God tur!

Les også:

Hardangervidda på Langs – Årets store skitur... Årets store skitur har vært under planlegging lenge, og det har vært mye frem og tilbake om jeg burde gjennomføre planene eller ikke. Er formen g...
Helgetur på gamle trakter Fredag 11. August reiste Oda og barna på jentetur og jeg fant ut at jeg ville ha meg en helgetur på gamle trakter. Det passet seg tilfeldigvis sånn at...
Sesongens siste Skitur – Rundtur fra Dyranut... Denne vinteren har vært det store "gjennombruddet" for min del når det gjelder friluftsliv på fjellet vinterstid. På siste tur i Februar ble jeg og To...
#Nattinaturen – Super turhelg med store og s... Denne helgen fant vi ut at det var lenge siden vi hadde vært på telttur hele familien. Gjengen består av to voksne, to barn og en strihåret dachs, så ...

Spørsmål eller kommentarer til innlegget?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.